Arrangementet er afholdt

Når ungdommen har lagt sig

M. Niels Skousen + musikalsk indslag: Kristoffer Munck (Mellemblond)

Kom helt tæt på Niels Skousen den 10. december til arrangementet ”Når ungdommen har lagt sig”, hvor han i samtale med musikjournalist Henrik Queitsch fortæller om, hvordan han har udviklet sig som sangskriver med alderen samt spiller udvalgte numre fra bagkataloget.  Desuden er der musikalsk indslag fra Kristoffer Munck fra Mellemblond, der finder inspiration i Skousens sange og har turneret med ham.

Hvordan arbejder man som komponist i en moden alder: Er skriveprocessen anderledes end i ens ungdom? Bliver det sværere at skrive “den gode melodi”, og får teksterne større fokus? Eller er det lige omvendt?

Disse og andre spørgsmål kan du få svar på, når Hotel Cecil i samarbejde med Rytmisk Center inviterer inden for til 3 aftener i december.

Under overskriften “Når ungdommen har lagt sig” interviewer musikjournalist Henrik Queitsch nogle af landets helt store sangskrivere og komponister om, hvordan deres musikalske udvikling i takt med, at ungdomsårene er overstået. Publikum får mulighed for at stille spørgsmål, og undervejs giver aftenens hovedperson også smagsprøver fra bagkataloget.

Arrangementet er foran et siddende publikum med et begrænset antal siddepladser.

Øvrige arrangementer:

3. december: M. Allan Olsen

17. december: M. Elisabeth Gjerluff