13.04.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 140 kr. (Eks. gebyr)

Neu Sierra

Neu Sierra betvinger støjende skønhed på Hotel Cecil den 13. april.

Med sine forførende sange og varme vokal har Neu Sierra på ganske kort tid indtaget den danske rockscene. I november 2020 debuterede hun med singlen ‘Dirty Me’, som GAFFA kaldte “en folket, dyster sang om et overgreb, der kanaliserer lige dele Nico og Nick Cave and the Bad Seeds. En rå, drømmende og vedkommende sang om seksualitetens alvor”.

Siden kom den sensuelle og dragende ‘For the Last Time’, der snart blev fast inventar på P6 Beats radioflader. Da hun i maj 2021 fulgte op med EP’en ‘Sulphur and Molasses’, gav GAFFA den fem stjerner og beskrev Neu Sierra som en “kompetent og vanvittig dygtig musiker med stort internationalt potentiale”.

Loppen var for længst udsolgt, da Neu Sierra og hendes band – Manoj Ramdas (Raveonettes), Mathias Gørtz (Leizure), Nils Lassen (De Skrigende Halse) og Tomas Ortved (Sort Sol) – i foråret 2021 spillede deres allerførste koncert. Siden gik de en travl sommer i møde, inden Neu Sierra tog tilbage i studiet, hvilket til foråret munder ud i endnu en EP, hvorfra singlen ‘Pink Crosses’ er allerførste smagsprøve.

En koncert med Neu Sierra er både beskidt, intimiderende og storladen. Hendes rå og smukke budskaber omringes af ekspressive trommer, melodiske guitarer, og ikke mindst af den støjende og stemningsskabende autoharpe, og Neu Sierra varsler en helt særlig aften, når hun lægger vejen forbi Hotel Cecil til april.