03.10.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 275 kr. (Inkl. gebyr)
Siddepladser

Nicklas Sahl

A Special Night at Hotel Cecil

Nicklas Sahl spiller en sjælden intimkoncert på Hotel Cecil i København med et begrænset antal billetter i salg. Med hits som ‘New Eyes’, ‘Planets’ og ‘Four Walls’ indtager han scenen helt intimt med kun en guitar og sin stemme, mens du denne aften også får mulighed for at høre helt nye sange.

Efter at have brugt hele efteråret 2022 på utallige koncerter med sit band i både Tyskland og Danmark, skæres der i 2023 ind til benet. Dette bliver, udover enkelte festival shows, derfor også årets eneste mulighed for at fange den unge sanger, hvorfor det gøres ekstra specielt:

Det er vigtigt for mig i ny og næ, at søge tilbage til mit kunstneriske udgangspunkt: mig, min guitar og mine sange. Jeg savner at komme helt tæt på publikum, og har længe tænkt, at jeg gerne vil få stablet en solokoncert på benene. Jeg glæder mig til at give folk en intim og nærværende koncert, hvor vi sammen skaber en magisk aften.”

Stolene stilles op, og den 26-årige rutinerede sanger og sangskriver stiller sig alene på scenen med sin guitar for at skabe en nærværende aften med sit publikum. Musikken vil bestå af alle de velkendte sange, du kender fra radioen, og som har manifesteret Nicklas Sahl som en af Danmarks stærkeste pop-artister.