15.09.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 250 kr. (Eks. gebyr)
Siddepladser

Niels Skousen

Niels Skousen deler ud af et livs erfaringer og sit bagkatalog, når han giver solokoncert på Hotel Cecil den 15. september. Koncerten er med unummererede siddepladser og et begrænset antal billetter.

Den 28. januar 2021 rundede Niels Skousen 77 år, og det er for alvor et langt og begivenhedsrigt liv han kigger tilbage på som en af Danmarks vigtigste kulturpersonligheder. 

Seks album på egen hånd er udkommet indtil videre, og med udgivelsen af ‘Døgnet Har 24 Timer’ fra 2019 viste han ingen tegn på at sætte farten ned. Albummet flød over af overskud, kritik, kærlighed, humor, mørke, drilleri og eftertænksomhed, der mødtes i en musikalsk smeltegryde af moderne country og elegant fransk chansons. 

Over 8 sange kommer Niels Skousen omkring kærligheden, livets skrøbelighed og bidende samfundskritik. Musikmagasinet Gaffa tildelte derfor også 5 stjerner til det sprudlende album.

Den 15. september er Niels Skousen tilbage på Hotel Cecil, hvor han står klar med en pakket sætliste af sange fra en omfangsrig og aktiv karriere inden for musik gennem flere årtier.