Arrangementet er afholdt

Noah Gundersen (US)

Support: Harrison Whitford (US)

Amerikanske Noah Gundersen fylder dine ører med sjælfulde alternative country-sange den 27. januar på Hotel Cecil.

Selv om Noah Gundersen kun er 30 år gammel, har den amerikanske sanger, musiker og sangskriver i mere end et årti sat sit aftryk på alternativ country og singer/songwriter-genren i sit hjemland. Den 23. august udgiver han sit fjerde studiealbum ”Lover”, og den 27. januar næste år kan de nye numre opleves live, når han giver koncert på Hotel Cecil.

Musikalsk er han inspireret af navne som Neil Young og Ryan Adams, men hans sjælfulde sange sender også tankerne i retning af beslægtede navne som Josh Ritter, Jason Isbell og Ryan Bingham.

Gundersen fattede tidligt interesse for musik og debuterede som teenager med den selvproducerede ep ”Brand New World” i 2008, samtidig med at han også var en del af indierockgruppen The Courage.

Han fik for alvor hul igennem til et bredere publikum, da hans nummer ”Family” fra 2011-ep’en af samme navn blev udvalgt til hitserien ”Sons of Anarchy”, og i 2014 skrev han sangen ”Day Is Gone” til den populære tv-serie ”The Vampire Diaries” – et nummer, der senere sikrede ham en Emmy-nominering for ”Best Original Music and Lyrics”.

I 2014 udkom også hans debutsoloalbum ”Ledges”, indspillet i Pearl Jam-medlemmet Stone Gossards studie, og siden har han udgivet tre studiealbum, en håndfuld ep’er samt et live-album med The Courage.