07.12.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 180 kr. (Inkl. gebyr)
Siddepladser

Oliver Stanescu

Kronisk Sjov

Oliver Stanescu, der er årets vinder af Talentprisen til Zulu Comedy Galla, kommer til Hotel Cecil i København den 7. december med sin første stand-up special “Kronisk Sjov”.

Showet handler om Olivers liv, hvor emnerne sklerose, parhold og lysten til altid at have det sjovt trods livets op og nedture, er nogle af de fremtrædende emner, der vil blive berørt. Showet handler om hvordan det er at være 29 år gammel og være den ”stolte” indehaver af to kroniske lidelser og samtidig være fyldt med drømme om, hvordan livet skal udforme sig, trods nogle bump på vejen.

Oliver udtaler om showet: ”Jeg synes det her show, er det sjoveste, jeg nogensinde har lavet, samtidig med det handler om noget, der betyder noget. Det er her jeg synes comedy bliver allerbedst. Comedy skal altid være sjovt – det er det der definerer det – men når det også kan røre ved noget i folk samtidig med de griner, synes jeg det bliver allerbedst og det synes jeg, at jeg har ramt med dette show.”

Oliver Stanescu debuterede med stand-up i 2017, samme år vandt han talentkonkurrencen ’De nyeste nye’. I 2021 optrådte Oliver til Zulu Comedy Galla som en af ’De nye håb’. Du kender måske Oliver fra flere optrædener på TV2 Zulu, enten på tv-programmet Zulu Open Mic med Christian Fuhlendorff ved roret, eller da han i 2021 nåede finalen i DM i stand up.