06.03.2021
Kl 18:00
Dørene åbner kl 17:00
Siddepladser

ORM

(kl. 18)

ORM kommer til Hotel Cecil den 6. marts og den 7. marts som del af AUDIO:VISUALS-koncertrækken under CPH:DOX, hvor bandet både fremfører 2019-mesterværket ’Ir’ og ligeledes ’Mit Blod’ fra deres seneste EP af samme navn. Det bliver en sonisk og visuel oplevelse udover det sædvanlige, hvor bandet denne aften ledsages af en totaloplevelse med sublime visuals, ekstraordinære sanseindtryk og gæstende musikere. Koncerterne er med unummererede siddepladser og et begrænset antal billetter.

ORM udsendte i august 2019 deres andet album ‘Ir’ til en overvældende modtagelse både herhjemme og internationalt, herunder nomineringer til Steppeulven og Gaffa-prisen. Med ‘Ir’ har ORM skabt et sort-metallisk mesterværk, som både taler ind i black metallens tradition og rækker ud over den med sin almenmenneskelige fortælling og gribende, kompromisløse musikalitet.

Kun et halvt år efter udgivelsen af ‘Ir’, udsendte ORM EP’en ‘Mit Blod’ i februar 2020. EP’ens to sange lægger sig både i forlængelse af det seneste album og er samtidig helt sit eget bæst, der viser et band i rivende udvikling uden frygt for genrekonventioner eller soniske eksperimenter. Live er ORM en ustoppelig naturkraft, der med en uhørt sonisk og visuel styrke leverer en oplevelse ud over det sædvanlige, hvilket et eksalteret publikum har bevidnet ved bandets nylige koncerter.