17.12.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 160 kr. (Eks. gebyr)

ORM

Oplev ORM fremføre ‘Ir’ og ‘Mit Blod’ fra ende til anden for sidste gang, når de indtager Hotel Cecil den 17. december

De udtaler om den kommende koncert: “Efter flere aflysninger i 2020 og 2021 ser vi frem til endelig at kunne få lov til at fremføre Ir og Mit Blod på Hotel Cecil. Koncerten vil markere enden på cyklussen for de to udgivelser og sidste gang at de to værker fremføres samlet i deres helhed i denne omgang. Herefter vil det være tid til at tage hul på et nyt kapitel.”

De seneste år er det gået stærkt for det bornholmske black metal-orkester ORM. Efter at have udgivet mesterværket ‘Ir’ i 2019 fulgte de op kort tid efter med den sublime EP ’Mit Blod’ i 2020. De to udgivelser vidnede om en gruppe med tårnhøje ambitioner og en uhørt grad af musikalsk kompromisløshed.

Begge udspil blev derfor også skamrost af anmeldere fra blandt andet Politiken, Information og Gaffa. De var komplet blæst omkuld af ORMs omskiftelige og dragende univers, hvor mytiske fortællinger om menneske og natur går i symbiose med storslået, melodisk og samtidigt rå og direkte black metal.

ORM fremførte senest ‘Ir’ og ‘Mit Blod’ til en koncert på Bremen Teater i maj. Koncerten var blevet rykket fra Hotel Cecil som resultat af den seneste nedlukning, og derfor er det længeventet, at Hotel Cecil endelig kan præsentere ORM den 17. december.