Arrangementet er afholdt

Parra for Cuva (DE)

support: orbit

Den tyske dj Parra For Cuva, der har optrådt med Christian Löffler, omslutter Hotel Cecil med sin melankolske blanding af house, downtempo og analoge lyde fra hele verden den 6. oktober.

Bag navnet Parra For Cuva gemmer sig den tyske dj Nicolas Demuth, der har optrådt over hele verden sammen med blandt andre Christian Löffler. På egen hånd spillede Demuth sidste år for en proppet sal på Stengade i forbindelse med sit seneste album ‘Juno’, og til oktober bringer han sit kalejdoskopiske elektroniske univers til Hotel Cecil.

Parra for Cuvas musik er beslægtet til navne som førnævnte Christian Löffler og Max Cooper, hvor pulserende beats til dansegulvet smelter sammen med melankolske passager og varme, analoge lyde. Alt fra house, hiphop, downtempo og pop smides i en simrende genre kedel, mens han eksperimenterer med akustiske og etniske lydlandskaber, der tilsammen udgør et forbavsende og forunderligt lydtapet.

‘Juno’ favner en bred palette af instrumenter som sydamerikansk ronroco, indisk fløjte, og en dulcimer – et gammelt persisk instrument. Albummet var stort set produceret i Demuths studie i Berlin under den verdensomspændende lockdown i 2019, men på forunderlig vis lykkedes det alligevel at skabe et album, der udforsker musikalske traditioner fra hele verden.