Arrangementet er afholdt

Patina

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Patina på Hotel Cecil den 28. november, men det er lykkedes at flytte koncerten til Pumpehuset i København. For at overholde myndighedernes retningslinjer bliver koncerten delt op i tre koncerter med unummererede siddepladser.

-Billetter købt til den oprindelige Patina-koncert på Hotel Cecil inden den 1. februar er gyldige til koncerten den 10. december (kl. 21.15). Dørene åbner kl. 20.30.
-Billetter købt til den oprindelige Patina-koncert på Hotel Cecil i tidsrummet fra den 1. februar til og med den 21. februar er gyldige til koncerten den 9. december (kl. 21.15). Dørene åbner kl. 20.30.
-Billetter købt til den oprindelige Patina-koncert på Hotel Cecil fra den 22. februar er gyldige til koncerten den 10. december (kl. 18.15). Dørene åbner kl. 17.30.

Alle billetkøbere vil modtage en mail fra Ticketmaster med yderligere information.

———————————————–
Patinas kerne er tre trommeslagere, der skiftevis giver den som frontmand og skaber et ekstatisk fællesrum, hvor man med åbent bryst kan stille sig sårbar. De tre har rødder i Svendborg og har været en del af musikerkollektivet Vellness Plader, der har været toneangivende i dansk lo-fi-pops undergrund. Deres musik er på én gang medrivende funky som 1980’erne danske guldalderpop og råt, oprigtigt som postpunken.

Der er noget på spil i deres musik, hvilket enhver, der har set en af deres koncerter, kan nikke genkendende til. Her vokser de til et kollektiv på syv mand, og Soundvenue fremhævede dem blandt årets oplevelser på Spot Festival 2019, mens Gaffa storroste deres koncert på Smukfest: ”De er som skabt til store scener.”

”Når man er til koncert til os, så er man med til at skabe rummet. Vi tør være der, skrælle alle lag af, og vi håber, at folk tør være der sammen med os,” siger Søren, og Gregers supplerer: ”Vi vil gerne være et band, som giver folk modet til at slippe sig selv fri.”