Arrangementet er afholdt

Patina

Support: Firs

Koncerten med Patina er rykket til den 28. november. Billetter købt til koncerten den 18. april er i den forbindelse gyldige til den nye dato den 28. november.

—————————–

De har vundet Karrierekanonen 2019, er blevet rost af flere toneangivende musikmedier og drager snart på turné med Alphabeat, og den 18. april næste år kan Patina opleves på Hotel Cecil, når den fremadstormende gruppe drager på sin første danmarksturné.

Patinas kerne er tre trommeslagere, der skiftevis giver den som frontmand og skaber et ekstatisk fællesrum, hvor man med åbent bryst kan stille sig sårbar.

De tre har rødder i Svendborg og har været en del af musikerkollektivet Vellness Plader, der har været toneangivende i dansk lo-fi-pops undergrund. Deres musik er på én gang medrivende funky som 1980’erne danske guldalderpop og råt, oprigtigt som postpunken.

Der er noget på spil i deres musik, hvilket enhver, der har set en af deres koncerter, kan nikke genkendende til. Her vokser de til et kollektiv på syv mand, og Soundvenue fremhævede dem blandt årets oplevelser på Spot Festival 2019, mens Gaffa storroste deres koncert på Smukfest: ”De er som skabt til store scener.”

”Når man er til koncert til os, så er man med til at skabe rummet. Vi tør være der, skrælle alle lag af, og vi håber, at folk tør være der sammen med os,” siger Søren, og Gregers supplerer: ”Vi vil gerne være et band, som giver folk modet til at slippe sig selv fri.”