08.10.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 220 kr. (Inkl. gebyr)
Siddepladser

Pauline

Klos Hold Tour

Pauline fremkalder gåsehud med pophits som ‘Noget for Nogen, ‘Ny og Næ’ og ‘At Leve’, når hun spiller en særlig intimkoncert på Hotel Cecil i København.

Med debutsinglen ‘Ny Og Næ’ fra 2021 blev Pauline straks kåret til P3s Ugens Uundgåelige. Siden har hun fulgt op af radiohits som blandt andre ‘Noget For Nogen’, ‘At Leve’ og ‘Sommer i December’ med Burhan G, som hver især har været med til at cementere Paulines talent for at skrive uimodståelige popsange. Debutalbummet ‘Noget For Nogen’ fra sidste år blev senere hyldet af blandt andre GAFFA, som kvitterede med hele 5 stjerner. 

“Paulines fortid med digte og ordleg er blevet systematiseret og lydliggjort med så stor respekt og finesse, som man sjældent hører, og resultatet er et debutalbum, der giver kuldegysninger”. 
– GAFFA

Paulines musik har noget på hjerte. Med sine poetisk drømmende tekster og sit moderne bud på finurlig og eftertænksom pop, har Pauline for alvor fejet benene væk under dansk musik. Der opstår noget magisk i mødet med Paulines musik rundt på de danske scener – noget som hun har glædet sig til at udforske nærmere. 

Hun kommer til Hotel Cecil som en del af sin ‘Klos Hold’-tour, hvor Pauline ønsker at kunne give sine fans en ny måde at opleve hendes musik i rum, hvor der er plads til magi og nærhed. 

Jeg har glædet mig hel ubeskriveligt meget til det her! I lang tid har jeg haft lyst til at prøve at spille for et mindre publikum og undersøge det der sker, når man samles om musikken i mere intime rammer. Jeg elsker at stå på de store scener, men der er også noget ret så fantastisk ved at kunne kigge hinanden i øjnene og mærke, at man deler noget helt særligt.” – Pauline

Kom helt tæt på Pauline, når hun spiller koncert i Hotel Cecils intime rammer til oktober.