Arrangementet er afholdt

Pauline

Support: Eyjaa

Pauline lægger følelserne til skue, når hun spiller sine dansksprogede og personlige sange med et twist af pop på Hotel Cecil den 19. marts.

Med sine personlige og poetiske dansksprogede sange, der trækker på hendes egne tanker og følelser, har Pauline allerede sunget sig ind i hjertekulen på danske lyttere. Den 19. marts vækker hun sangene til live, når hun spiller på Hotel Cecil.

Debutsinglen ”Ny Og Næ” strøg direkte ind som P3’s Uundgåelige. En sang bygget på dansk lyrik og kærlige strøg af nostalgi, men med et uimodståeligt poptwist. I september fulgte Pauline op med singlen ”Noget For Nogen”, der ikke er til at undgå på både P3 og P4.

Der er mere musik på vej fra Pauline, der for tiden er i studiet for at indspille sit debutalbum. Næste år tager hun endnu et skridt på sine spændende musikalske rejse, når hun kan opleves live på Train og Hotel Cecil.

Hun fortæller om koncerten:
“Det er med æresfrygt, at jeg for første skal ud os stå på den store scene med min musik, som jeg ellers har siddet og arbejdet med i min lille lejlighed. Glæder mig til at dele mine tekster og en masse energi med nogen. Håber inderligt, der er nogen, der føler sig set, forstået eller måske endda inspireret. Det er det ultimative mål.”