Arrangementet er afholdt

Pelagic Road Fest

m. Abraham (CH), Set & Setting (US), Future Usses (US), Nordsind

Det toneangivende pladeselskab Pelagic Records lancerer Pelagic Road Fest, som bringer nogle af pladeselskabets stærkeste post-rock og post-metal artister i form af Abraham (CH), Set & Setting (US) og Future Usses (US) til Hotel Cecil i København den 22. oktober. Nordsind er tilføjet som support.

Tidsplan:
19.00 Dørene til koncertsalen åbner
20.00 Nordsind
20.45 Future Usses
21.30 Set & Setting
22.20 Abraham

ABRAHAM (Schweiz/Pelagic Records)
Det schweiziske post-metal band Abraham er netop nu aktuel med det anmelderroste album ”Look, Here Comes The Dark” på Pelagic Records. Bandet har været på europæiske turneer med Cult Of Luna og The Ocean, og står som et af pladeselskabets stærkeste kort på den europæiske post-metal-scene.

SET & SETTING (USA/Pelagic Records)
Set & Setting er et instrumental band, der drager inspiration fra drone og eksperimenterende rock og metal; ikke ulig Russian Circles. Bandet har tidligere udgivet albums på Science of Silence Records, Prosthetic Records og udgiver nyt album på Pelagic Records i 2018.

FUTURE USSES (USA/Pelagic Records)
Future Usses er bygget op omkring Sacha Dunable, der har været et bærende medlem i Intronaut gennem 15 år. Future Usses blander doom metal med de atmosfæriske og melodiøse lydflader fra Intronaut og udgiver debutalbum på Pelagic Records i september 2018.