Arrangementet er afholdt

Pelle Hvenegaard

Ud af barnløsheden - 6 år i fertilitets- og adoptionshelvede

Journalist, tv-vært, forfatter, foredragsholder og FAR! Pelle Hvenegaard, der er kendt for sin rolle som Pelle i Pelle Erobreren og nu også som forfatter til bestselleren “Kære Zoe Ukhona”, kommer til Hotel Cecil i København med sit nye foredrag “Ud af barnløsheden – 6 år i fertilitets- og adoptionshelvede” den 27. maj.

Med udgangspunkt i sin bog ”Kære Zoe Ukhona” fortæller Pelle Hvenegaard ærligt og rørende – og de steder, hvor der er plads til det også humoristisk – om de seks år, der gik fra første gang han og Caroline mødte hinanden på en blind date og instinktivt vidste, at de skulle være forældre sammen, til de første gang holdt deres lille adoptivdatter i armene i Pretoria i Sydafrika. 6 år de beskriver som 6 år i fertilitets- og adoptionshelvede.

Det er en fortælling om at have prøvet det meste. Om at have rejst i store dele af verden og om at have bevæget sig på alt fra de virkelig bonede gulve til livets skyggesider og samtidig at have opnået rigtig meget af det, mange umiddelbart forbinder med lykken, nemlig berømmelse, anerkendelse, indflydelse, penge, frihed til at gøre hvad man vil osv. og så alligevel føle, at der mangler noget, at det hele er tomt. Hvordan det er at vide, at lykken ligger i at blive far og så ikke kunne finde kvinden at blive det med – og når det så endelig lykkes, så sker der ikke noget. Storken kommer aldrig flyvende. Det handler om, hvordan det er at gennemgå benhårde fertilitetsbehandlinger og om, hvor slidsomt det er at gå rundt i næsten to år, hvor du hver dag kan blive ringet op og få at vide, du er blevet far – uden at det sker. Og så selvfølgelig slutteligt, hvordan det er, når opkaldet endelig kommer og ikke mindst, hvordan det er endelig at holde sin lille pige i armene efter så mange års higen.

Foredraget henvender sig naturligvis til folk, der enten har kæmpet eller kæmper med fertiliteten, men samtidig også til andre, der kender nogen der gør det og slutteligt til alle, der har lyst til at høre et forfriskende og inspirerende bud på, hvor lykken kan ligge og hvordan man kan prioritere i livet.

Varighed: ca. 120 min + pause
Det vil være muligt at købe en signeret udgave af bogen, ligesom man også kan få signeret egne eksemplarer.