01.08.2021
Kl 17:45
Dørene åbner kl 16:45
Pris: 125 kr. (Eks. gebyr)
Siddepladser

Phillip Devantier

Grinebidder (17:45)

Det er desværre ikke muligt at afholde showet med Phillip Devantier den 1. august, men vi har lagt arrangementet sammen med Phillip Devantier-showet på Hotel Cecil den 31. juli (kl. 18.45). Billetterne til showet med Phillip Devantier den 1. august er i den forbindelse gyldige til den 31. juli (kl. 18.45) i stedet.

Det vil naturligvis være muligt at refundere billetterne, hvis det ikke er muligt at deltage den nye dato. Der vil i den forbindelse komme en mail fra Ticketmaster med yderligere information.

——————–

Phillip Devantier kommer til Hotel Cecil med et preview show for sit kommende show “Grinebidder”, hvor du får et helt særligt kig ind i maskinrummet, når han prøver det nye materiale af foran et publikum. Showet kan ellers først opleves på de store scener rundt omkring i landet til efteråret. Der er derfor også et yderst begrænset antal billetter i salg.

Phillip Devantier vandt i 2018 den historiske talentkonkurrence DM i stand-up. Siden 2016 har den ellers uddannede skolelærer levet af at optræde på de danske standup-scener, til stor glæde for et hurtigt voksende publikum. Selvom DM-titlen er i hus og han har debuteret med sit første onemanshow ”En rigtig mand” (2018), er han en af de absolut flittigste komikere på den danske klubscene, og nu er Phillip Devantier aktuel med comedy showet “Grinebidder”.