Arrangementet er afholdt

Planet X

Jakob Stegelmann & Christian Volfing

Planet X er tilbage – filmene fra kælderen hærger igen på Hotel Cecil den 7. oktober. Planet X er et overflødighedshorn af klip, trailere, tegnefilm, propaganda og sammendrag af oversete genistreger fra filmkunstens yderste kroge, serveret af Jakob Stegelmann og Christian Volfing.

Det begyndte i 2005 i tv-programmet Planet X, som inficerede æteren med nogle af verdens måske dårligste film, serveret af Jakob Stegelmann med den kyndinge redaktør Christian Volfing i ryggen. Men meningen var ikke at finde filmenes fejl, men tværtimod at se, om de ikke i virkeligheden var geniale mesterværker.

Lykkedes missionen? Det må publikum selv vurdere, når vi præsenterer en række ny, sensationelle fund fra filmkunstens overdrev.

I 2017 genopstod Planet X som podcast, hvor de to herrer har ​dykket ned i deres enorme samling af geniale, misforståede film, som de deler med deres lyttere. I forbindelse med CPH PIX har du mulighed for at opleve podcasten live, når Jakob og Christian gæster Hotel Cecil med en god bunke ”gode” filmklip.

ADVARSEL: At se dette program kan give alvorlige skader på tilskuerens tillærte “gode” smag. Enkelte har aldrig kunnet se normale film igen.