Arrangementet er afholdt

Prime Is Coming 2023

M. Aphyxion, Ghost Iris, The Interbeing, Sorthandsk, Hanging Nihilist, Royal Deceit

Prime Is Coming er tilbage på Hotel Cecil og præsenterer koncerter med Aphyxion, Ghost Iris, The Interbeing, Hanging Nihilist, Sorthandsk og Royal Deceit.

Prime Collective kan bryste sig af at være en af Danmarks største talentudviklere når det kommer til danske metal bands.

For snart 6 år siden søsatte de Prime Is Coming for at gøre opmærksom på deres egen talentmasse, og skabe en anderledes tour oplevelse for både bands og publikum. I år er konceptet udvidet til at være et generelt take på de bands som Prime Collective tror, går en flot fremtid i møde.

I hvad der må betegnes som et af de stærkeste line-ups længe kommer PRIME IS COMING til byen med: Hovednavnene Aphyxion, Ghost Iris, The Interbeing hvis navne og renomme rækker ud over de danske grænser.

Alle tre hovednavne har nyt materiale som de vil spille for første gange på touren. Samtidigt kan PIC i år byde på nogle af de mest spændende opkomlinge og bevandrede bands inden for moderne metal og hardcore.

Disse er de jydske metalcore helte i Royal Deceit, Marwan og co. med deres yderst medrivende SORTHANDSK samt et af de mest brutale bands i dansk heavy lige nu HANGING THE NIHILIST.

Der er lagt op til en bred palette af kendte og nye navne når Prime Is Coming vender tilbage til de danske landeveje i januar 2023.