Arrangementet er afholdt

Rangleklods

Efter et 2020, der både bød på den nye EP ”All About U” og en P3’s Uundgåelige med sommersinglen ”Never Lie”, kan Rangleklods-fans se frem til at opleve den danske electropop-musiker live på Hotel Cecil den 26. november 2021.

Efter en længere pause efter det anmelderroste album ”Straitjacket” (2015) vendte Rangleklods stærkt tilbage i 2020 med den nye EP ”All About U”, der bl.a. indeholdt singlen ”Never Lie”, som blev P3’s Uundgåelige.

Esben Andersen, der er manden bag Rangleklods, udtaler følgende om musikalske soloprojekt: “At gå ind i Ranglesklods’ musikalske univers igen, har virkelig været som at vende hjem. Jeg følger mine musikalske instinkter 100% og giver mig hen til hver eneste tone i sangene.”

Rangleklods har ry for at give intense og opløftende elektroniske koncerter, hvor bassen rammer lige i brystkassen, og vokalen croones helt ud over scenekanten. Med Esben Andersen i fuld kontrol over elektroniske og håndspillede instrumenter, der forenes i Rangleklods’ unikke rum mellem natsort klubmusik og solbelyst pop. Der er derfor noget at se frem til, når han giver koncert den 26. november i Hotel Cecils intime sal.