Arrangementet er afholdt

Rangleklods

I henhold til myndighedernes retningslinjer er det desværre ikke muligt at afholde koncerten med Rangleklods den 9. april 2021, men det er lykkedes at finde en ny dato til koncerten, så Rangleklods nu kommer til Hotel Cecil den 26. november 2021 (kl. 21). Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til den nye koncert den 26. november 2021 (kl. 21).

——————-
Efter et 2020, der både bød på den nye EP ”All About U” og en P3’s Uundgåelige med sommersinglen ”Never Lie”, kan Rangleklods-fans se frem til at opleve den danske electropop-musiker live på Hotel Cecil den 9. april 2021.

Efter en længere pause efter det anmelderroste album ”Straitjacket” (2015) vendte Rangleklods stærkt tilbage i 2020 med den nye EP ”All About U”, der bl.a. indeholdt singlen ”Never Lie”, som blev P3’s Uundgåelige.

Esben Andersen, der er manden bag Rangleklods, udtaler følgende om musikalske soloprojekt: “At gå ind i Ranglesklods’ musikalske univers igen, har virkelig været som at vende hjem. Jeg følger mine musikalske instinkter 100% og giver mig hen til hver eneste tone i sangene.”

Rangleklods har ry for at give intense og opløftende elektroniske koncerter, hvor bassen rammer lige i brystkassen, og vokalen croones helt ud over scenekanten. Med Esben Andersen i fuld kontrol over elektroniske og håndspillede instrumenter, der forenes i Rangleklods’ unikke rum mellem natsort klubmusik og solbelyst pop. Der er derfor noget at se frem til, når han giver koncert den 9. april i Hotel Cecils intime sal.