Arrangementet er afholdt

Rasmus Nøhr

Akustisk koncert

Oplev folkekære Rasmus Nøhr i intime rammer, når han giver akustisk koncert med sine populære sange den 15. december på Hotel Cecil. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

I et halvandet årti har Rasmus Nøhr sat sit solide præg på den danske musikscene. Med fem fuldendte studiealbum med sande hitparader er de danske pop-tilhængere og koncertgængere yderst bekendte med sangeren, og utallige gange er de blevet præsenteret for Rasmus Nøhrs karismatiske stemme og farverige tekstunivers.

Rasmus har for vane at flyve til varmere himmelstrøg i de kolde måneder. Men efter en succesfuld efterårsturne er hjertet varmt og humøret højt: “Jeg og mine med-musikanter er blevet mødt med stor kærlighed og glæde over hele landet, og det har fremprovokeret en tidlig julestemning”. Og efter møde med bandet og bookeren blev det klart: De skal markere slutningen på 2019 med en særlig decemberkoncert.

På den netop afsluttede turné besøgte Rasmus og band ikke København. Men den 15. december bliver der rådet bod på det med en akustisk aften med alle Nøhrs populære sange i intime rammer på Hotel Cecil.