15.11.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

Rikke Thomsen

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Rikke Thomsen på Hotel Cecil den 15. november, men det er lykkedes at beholde samme koncertdato den 15. november og flytte koncerten til spillestedet Stairway. Billetter til den oprindelige koncert på Hotel Cecil er også gældende til den nye koncert på Stairway den 15. november.

——————–——————–——————–——————–
Alene med sin guitar, sang hun om ikke at høre til, om udlængsel og om hjemve… på klingende sønderjysk. Singlen Åltins Koldt i København, gik viralt på samtlige danske medier, stærkt efterfulgt af EP’en Omve’n Hjemve -6 sange, der ramte Sønderjylland direkte i hjertekulen og hurtigt spredte sig ud i årerne til det ganske danske land.

Rikkes fortællinger omhandler det nære, det kære og den tunge kuffert, hun har taget med sig, fra sin lille flække i Sønderjylland. Sangene er skrevet med kærlighed, skrøbelighed og som en stille opsang og cadeau til dem og det, hun kommer fra. Guitarspillet er stærkt og gennemtænkt og indkapsler sangene på særlig fornem vis i et, på een og samme gang, moderne og traditionelt singer/songwriter univers.

Efter udgivelsen af Omve’n Hjemve, modtog 28-årige Rikke Thomsen Modersmål Prisen 2019 for sin indsats for den sønderjyske dialekt – tilmed som den yngste modtager nogensinde.