Arrangementet er afholdt

Rob Ickes & Trey Hensley (US)

Koncerten med Rob Ickes & Trey Hensley er desværre aflyst. Billetter refunderes af Ticketmaster.

————————————
Der er dobrospil og bluegrass i verdensklasse på programmet, når den amerikanske duo Rob Ickes & Trey Hensley giver koncert på Hotel Cecil den 24. juni. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

Hele 15 gange har International Bluegrass Music Association tildelt amerikanske Rob Ickes prisen som ”Dobro Player of the Year”, så at kalde ham en af verdens allerbedste på det klangfulde strengeinstrument er ingen overdrivelse. Hans CV indeholder bl.a. samarbejder med Merle Haggard, Alison Krauss, Willie Nelson og Dolly Parton.

Trey Hensley – som udgør den anden halvdel af duoen Rob Ickes & Trey Hensley – er en yderst rutineret roots- og country-guitarist, der debuterede på legendariske The Grand Ole Opry i Nashville allerede som 11-årig.

Deres seneste fælles album, ”World Full of Blues”, udkom i slutningen af 2019 og byder udover makkerparrets overlegne strengeleg på gæstebesøg fra den amerikanske blueslegende Taj Mahal og countrysangeren Vince Gill. Og den 24. juni kan gæster makkerparret Hotel Cecil med de nye numre.