16.06.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 150 kr. (Eks. gebyr)

Roger Eno (UK)

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Roger Eno den 16. juni 2021, men det er lykkedes at finde en ny dato til koncerten, så Roger Eno nu kommer til Hotel Cecil den 18. august 2021. Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til den nye koncert den 18. august 2021.

——————————

Den engelske komponist og musiker Roger Eno, der har arbejdet med David Lynch, Lou Reed og David Gilmour fra Pink Floyd, og som er aktuel med et fællesalbum med sin bror, Brian Eno, giver koncert på Hotel Cecil den 16. juni.

Det er ikke kun stamtavlen, Roger Eno har til fælles med sin bror, producerikonet Brian Eno. Den engelske komponist, pianist og multiinstrumentalist er nemlig drevet af den samme interesse for at arbejde med stemninger og tekstur i sine ambiente kompositioner.

Siden han solodebuterede i 1985 med ”Voices” har han udgivet en lang række album, både som solokunstner og del af forskellige projekter, og han har bidraget med musik til en række film, heriblandt klassikere som David Lynchs ”Dune”, ”Trainspotting” og ”9 ½ Weeks”.

Desuden har han arbejdet sammen med bl.a. Lou Reed, Jarvis Cocker, Macy Gray, Shane MacGowan, Marianne Faithfull, Beck, Daniel Lanois og Pink Floyds David Gilmour.

Roger Eno har også arbejdet sammen med Brian Eno, og den 20. marts udgiver brødreparret deres første fællesalbum i form af ”Mixing Colours”, der består af otte soundscapes og udkommer på det prestigefulde klassiske pladeselskab Deutsche Grammophon.

I 2019 gæstede Roger Eno Danmark i forbindelse med CPH:DOX, og nu vender han tilbage den 16. juni med en solokoncert på Hotel Cecil.