03.02.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 180 kr. (Inkl. gebyr)

Såforsatan

Såforsatan leverer flabet rap med rock-glød og bossanova-sjælere, når han spiller koncert på Hotel Cecil den 3. februar

‘Med endnu et sæt øre til at lade sig forblænde kan jeg også skrive under på foreløbige delkonklusioner om, at såforsatan er i sin helt egen liga – tekstuelt, musikalsk og ikke mindst in concert’ skrev GAFFA i deres seneste 5-stjernede liveanmeldelse.

Til februar får Hotel Cecil besøg af den danske producer, rapper og sangskriveren, der vandt Karrierekanonen i 2020.

Sidste år udgav såforsatan sit debutalbum ’Snoet Rundt Om Fingeren’. Albummet zoomer ind og ud af scener i et parforhold, der er i åbent brud. Et album om desperation, uvidenhed og usikkerhed. Om at holde fast med næb og kløer, og om at være nysgerrig på at prøve alt ting, for første gang.

Om det kommende debutalbum siger den 23-årige Sofus Bryld Staunæs aka såforsatan selv:Snoet Rundt Om Fingeren er et album, hvor det er den største selvfølge at have en bossanova-sjæler om at gamble alle sine penge væk og et trap nummer om evig kærlighed til at efterfølge hinanden.”

Live er såforsatan er overrumplende bekendtskab, hvor flabede rap-bars deler rampelyset med skrøbelige bossanova-sjælere og storladne rockelementer. Det er også blevet til to 5-stjernede liveanmeldelser hos GAFFA.