Arrangementet er afholdt

Såforsatan

Koncerten med Såforsatan er flyttet til den 3. februar 2023. Billetter købt til koncerten 7. oktober er gældende til den nye dato den 3. februar 2023. 

“Kære billetkøber
Jeg har i den sidste tid boet i studiet for at lave nye tunes og genopfinde mig selv. Det er ved at lykkedes og jeg synes, at jeg lige nu er i gang med de bedste sange jeg nogensinde har lavet. Det niveau vil jeg gerne have at mine kommende koncerter skal afspejle, hvorfor vi har valgt at rykke koncerten på Hotel Cecil til d. 3. februar for at give jer det stærkeste show muligt. Vi tager den et par gear op så selv Jonas Vingegaard ikke kan følge med længere med nye sange, gæster og kæmpe lir!

Alle købte billetter gælder selvfølgelig til den nye dato og vi håber inderligt at I alle stadig vil feste med os <3

Xoxo
såforsatan”

––––––––––––––––––––––

Såforsatan leverer flabet rap med rock-glød og bossanova-sjælere, når han spiller koncert på Hotel Cecil den 3. februar

‘Med endnu et sæt øre til at lade sig forblænde kan jeg også skrive under på foreløbige delkonklusioner om, at såforsatan er i sin helt egen liga – tekstuelt, musikalsk og ikke mindst in concert’ skrev GAFFA i deres seneste 5-stjernede liveanmeldelse.

Til februar får Hotel Cecil besøg af den danske producer, rapper og sangskriveren, der vandt Karrierekanonen i 2020.

Sidste år udgav såforsatan sit debutalbum ’Snoet Rundt Om Fingeren’. Albummet zoomer ind og ud af scener i et parforhold, der er i åbent brud. Et album om desperation, uvidenhed og usikkerhed. Om at holde fast med næb og kløer, og om at være nysgerrig på at prøve alt ting, for første gang.

Om det kommende debutalbum siger den 23-årige Sofus Bryld Staunæs aka såforsatan selv:Snoet Rundt Om Fingeren er et album, hvor det er den største selvfølge at have en bossanova-sjæler om at gamble alle sine penge væk og et trap nummer om evig kærlighed til at efterfølge hinanden.”

Live er såforsatan er overrumplende bekendtskab, hvor flabede rap-bars deler rampelyset med skrøbelige bossanova-sjælere og storladne rockelementer. Det er også blevet til to 5-stjernede liveanmeldelser hos GAFFA.