17.10.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 150 kr. (Eks. gebyr)

School of X

Support: Yune
Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med School of X på Hotel Cecil den 17. oktober, men det er lykkedes os at flytte koncerten til Bremen Teater i København den 14. november (kl. 21). Billetter til den oprindelige dato er også gældende til den nye koncert den 14. november (kl. 21).
Bremen Teater åbnede allerede for arrangementer i august, og vi glæder os til at opleve School of X i den intime teatersal den 14. november (kl. 21). Koncerten er med unummererede siddepladser og et begrænset antal billetter.
 
——————
School of X er klar med sit selvproducerede debutalbum “Armlock” og kommer til Hotel Cecil den 17. oktober.

Rasmus Littauer – musikeren bag School of X – er inde i en kreativ stime. I november sidste år udkom EP’en “Destiny”, der tog lytteren helt tæt på med en håndfuld intime sange, og tidligere i år fortolkede kunstnere som Trentemøller, Vera, Varnrable, m.fl. sangene fra selvsamme “Destiny” på udgivelsen “Interpretations of Destiny”. Nu er debutalbummet “Armlock” klar, og det bygger bro mellem den eksplosive indie-pop fra debut-EP’en “Faded”, “Dream” fra 2017 og så sidste års minimalistiske og intense EP “Destiny” – og hermed viser albummet Littauers rivende udvikling, og at hans mangfoldige musikalske udtryk er skabt med sikker hånd og med en stærk kunstnerisk rød tråd. Dertil er albummet blevet til med bidrag fra Vera, Mads Koch, Yangze, Ary, Trentemøller, m.fl.

School of X-navnet er inspireret af den københavnske Eks-skole, der udvikledes i 1960’erne under foregangsmændene Troels Andersen, Poul Gernes og senere blandt andre Jørgen Leth. Sideløbende med sin egen karriere har Rasmus Littauer turneret verden rundt i de sidste 7 år som kapelmester og trommeslager for MØ.