Arrangementet er afholdt

School of X

Support: Dirt Bike

School of X har lige udsendt EP’en ”Destiny”, som er mixet af Chris Tabron (The Strokes, Kelela, Beyoncé). Den 28. februar præsenterer det danske synthpop-projekt sine nye numre live på Hotel Cecil.

School of X er sanger, producer og multiinstrumentalists Rasmus Littauers soloprojekt, som de seneste år har opnået stigende opmærksomhed, sideløbende med hans engagement som fast trommeslager for Mø på hendes talrige turneer i ind- og udland.

I 2017 debuterede School of X med EP’en ”Faded. Dream”, der bød på indbydende synthpop-melodier med legelysten percussion, saxofonsolo og bagmandens drømmende vokal, og som modtog rosende anmeldelser fra Gaffa, Information og Soundvenue.

Nu er han klar med opfølgeren ”Destiny”, som han selv har produceret, og som amerikanske Chris Tabron (The Strokes, Kelela, Beyoncé) har mixet. De syv nye numre, hvor det luksuriøse lydbillede udvides med et mere organisk udtryk, er blandt andet lavet i samarbejde med hans musikalske brødre, Jakob (Yangze) og Simon Littauer, guitarist Rune Risager (Den Fjerde Væg) og Ana Perrote fra det spanske rockband Hinds. Og den 28. februar har du mulighed for at opleve de nye numre live, når School of X giver koncert i Hotel Cecils intime sal.