Arrangementet er afholdt

Selina Gin & The Iconics

Koncerten med Selina Gin på Hotel Cecil kommende lørdag d. 20. november kan desværre ikke gennemføres, da Selina Gin har fået lungebetændelse. Koncerten rykkes stedet til lørdag d. 4. december 2021.

Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til koncerten den 4. december 2021.

En hilsen fra Selina:

“Det er med det tungeste hjerte, at vi må flytte koncerten på lørdag. En lungebetændelse har betydet, at jeg desværre ikke kan gennemføre koncerten som planlagt. Bandet og jeg glæder os allerede utrolig meget til at se jer på den nye dato ❤️”

—————————————-
Oplev Selina Gin, tidligere frontperson i Nelson Can, for første gang sammen med sit band The Iconics, når hun spiller koncert på Hotel Cecil den 4. december.

Efter netop at have optrådt med to udsolgte solokoncerter på Loppen, står Selina Gin på tærsklen af en lovende solokarriere. Til efteråret giver hun en unik koncert på Hotel Cecil sammen med sit band The Iconics, og det bliver med musik fra hendes kommende debutalbum.

Nelson Can var på toppen i 2020. De havde netop udgivet et anmelderrost album og knap to år før havde de spillet en pakket koncert på Roskilde Festivals Avalon scene. Lyset blev dog slukket i hjertet på mange ivrige fans, da den populære trio trak stikket på projektet og lagde instrumenterne på hylden.  

Op af asken rejste sig dog snart forsangeren Selina Gin, der et par måneder forinden havde spillet support for selveste The National på Royal Arenas gigantiske scene. En solokarriere begyndte at tage form, og nu i 2021 summer rygtet om hendes store stemme og endnu større musikalske ambitioner. 

Det er en helt speciel aura, der omgiver Selina Gin, når hun optræder. Og selvom det endnu ikke er blevet til nogen officielle udgivelser, kunne hun opleves til en onlinekoncert  på Heartland Festivalens Prxjects Stage i maj sidste år. 

Hun udtaler om koncerten på Hotel Cecil: “Det bliver første koncert som headliner, hvor jeg har hele mit band med – ‘The Iconics’ – og det føles som en drøm at få lov at introducere mine egne sange sammen med dem i Hotel Cecils smukke rammer.”