Arrangementet er afholdt

Siamese

(kl. 18)

Koncerten med Siamese (kl. 18) er blevet slået sammen med Siamese-koncerten (kl. 21). Det betyder, at der nu kun er en enkelt koncert med Siamese den 27. august (kl. 21), hvor koncerten vil være med ståpladser.

Billetter købt til koncerten med Siamese den 27. august (kl. 18) er i den forbindelse nu gyldige til koncerten (kl. 21). Vi kan samtidig melde ”få billetter” til koncerten (kl. 21).

—————————————

Siamese blæser Hotel Cecil omkuld den 27. august med eksplosivt guitarkræs og melodiske vokaludladninger 

Danske Siamese har de seneste år sprængt rammerne for deres musikalske udtryk og boret sig ind i hjertekulen hos fans verden over. Deres seneste album ‘Super Human’ har siden udgivelsen i 2019 opnået over 15 millioner streams, og bandet har turneret over hele verden side om side med store internationale acts som Dead by April, Oceans Ate Alaska, Coheed and Cambria og Dead Letter Circus. De fire gutter mikser stenhårde guitarriffs med forsanger Mirza Radonjica uhyre melodiske vokal udladninger i front. En skudsikker opskrift, der har gjort dem bemærket blandt anmeldere og tusindvis af fans både herhjemme og i udlandet.

Nu er Siamese på vej med et nyt album i 2021, og den 27. august ramler bandet sammen med Hotel Cecil, hvor der er lagt op til en hårdtslående aften med et dansk band, der for længst har bevist deres internationale stjernepotentiale.