Arrangementet er afholdt

Signe Svendsen

Support: Ginne Marker

Den 12. februar 2020 vender Signe Svendsen tilbage til Hotel Cecil med sit nye album og et stærkt live-band. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

Signe Svendsen står solidt som en vedkommende og nærværende sangskriver på den danske musikscene, og den 12. februar kommer hun til Hotel Cecil med et nyt album under armen. Efter en række solokoncerter giver hun denne gang koncert i selskab med sit band, der tæller nogle af landets fineste musikere – Lars Skjærbæk (Michael Falch, Søren Huss), Troels Skjærbæk (Baal, Michael Falch, Poul Krebs) og Mads Andersen (Marie Key, Alberte).

”Jeg har været meget ude solo, altså alene på scenen, så jeg er ved at revne af spænding og glæde over at skulle på turné med bandet igen. Vi har nye numre med fra den kommende plade og en kæmpe lyst til at give folk en nærværende og intens oplevelse” – Signe Svendsen.

Genremæssigt bevæger Signe Svendsen sig i folk/pop/nordicana-stilen, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk. Teksterne er på dansk og er både inderlige, personlige og kommenterende på verden omkring os.

Line-up
Signe Svendsen
Lars Skjærbæk (Michael Falch, Søren Huss)
Troels Skjærbæk (Baal, Michael Falch, Poul Krebs)
Mads Andersen (Marie Key, Alberte)