23.11.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Siddepladser

Signe Svendsen

Signe Svendsen kommer til Hotel Cecil den 23. november med et nyt album i tourkufferten og spiller koncert med Palle Hjorth bag tangenterne og guitarist Lars Skjærbæk. 

Den danske sanger og sangskriver Signe Svendsen har for længst fundet sin egen plads på den danske musikscene. Hun er en stilsikker entertainer, der suger publikum ind i sit fortryllende sangskriver univers med inderlig vokal og sange om kærlighed, tab, glæder og livets trængsler.

Da hun i slutningen af 2021 afsluttede et travlt år fyldt med koncerter over hele Danmark, gik hun direkte i skrivehulen. Resultatet er et spritnyt album, der udkommer den 14. oktober og som opfølger albummet ”Det Forlyder” fra 2020. Til efteråret spiller hun sangene på Hotel Cecil.

Hun fortæller om koncerten: ”Det bliver afsindigt rart at stå på scenen med de her nye sange, – vi har arbejdet intenst på dem og nu skal de så finde deres vej ud til folk. Og den del er i virkeligheden den vigtigste”

Denne aften har hun allieret sig med sin faste producer og guitarist Lars Skjærbæk og Palle Hjorth på tangenter. Sammen skaber trioen et poetisk og nærmest filmisk univers omkring sangene.

 ”Med os tre er der mulighed til at gå storladent og helt intimt. Der er plads til fortællingerne og også plads til at folk kan få lov til at flyde væk fra hverdagen på et trip af ord og toner.”