13.10.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 170 kr. (Eks. gebyr)
Siddepladser

Sindhu Vee (UK/IN)

Sandhog

Showet med Sindhu Vee er flyttet til den 8. marts 2021. Billetter til showet den 13. oktober er også gældende til det nye show den 7. marts 2021.

———————
Den britiske / indiske komiker Sindhu Vee, der har medvirket i ”Live At The Apollo”, ”Mock the Week”, ”QI” og vundet prisen som “Best Newcomer” på Edinburgh Fringe, kommer til Hotel Cecil i København med sit nye engelsksprogede show “Sandhog” den 13-14. oktober.

Da prisen som ”Best Newcomer” blev uddelt i 2018 på den store, anerkendte comedy-festival Edinburgh Festival Fringe, hjemtog den indiske komiker, forfatter og skuespiller Sindhu Vee den prestigefulde pris.

Vee er bosat i England, hvor hun de seneste år har slået sit navn fast, bl.a. som medvirkende i populære tv-shows som “Live At The Apollo” (BBC), “Mock The Week” (BBC), “The Tez O’Clock Show” (Channel 4), “QI” (BBC) og comedy-podcasten ”The Guilty Feminist Podcast”.

Nu kommer hun til Danmark med sit nye show ”Sandhog”, der bl.a. er blevet rost i The Guardian, og som hun optræder med den 21. juni på Hotel Cecil.