08.03.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 170 kr. (Eks. gebyr)
Siddepladser

Sindhu Vee (UK/IN)

Sandhog

Showet med Sindhu Vee på Hotel Cecil er flyttet til Bremen Teater den 18. april 2021 (kl. 20). Billetter til de oprindelige shows på Hotel Cecil er også gældende til det nye show på Bremen Teater den 18. april 2021 (kl. 20).
Alle billetkøbere vil modtage en mail fra Ticketmaster med yderligere information, og vi ser frem til en stor aften med Sindhu Vee på Bremen Teater.

——————–
Den britiske / indiske komiker Sindhu Vee, der har medvirket i ”Live At The Apollo”, ”Mock the Week”, ”QI” og vundet prisen som “Best Newcomer” på Edinburgh Fringe, kommer til Bremen Teater i København med sit nye engelsksprogede show “Sandhog” den 18. april.

Da prisen som ”Best Newcomer” blev uddelt i 2018 på den store, anerkendte comedy-festival Edinburgh Festival Fringe, hjemtog den indiske komiker, forfatter og skuespiller Sindhu Vee den prestigefulde pris.

Vee er bosat i England, hvor hun de seneste år har slået sit navn fast, bl.a. som medvirkende i populære tv-shows som “Live At The Apollo” (BBC), “Mock The Week” (BBC), “The Tez O’Clock Show” (Channel 4), “QI” (BBC) og comedy-podcasten ”The Guilty Feminist Podcast”.