29.10.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 210 kr. (Inkl. gebyr)

Sitrekin

Sitrekin – tidligere forsanger i Blue Foundation, forbinder fortid og nutid, når hun giver en unik koncert på Hotel Cecil den 29. oktober.

Den tidligere Blue Foundation-forsanger, Kirstine Stubbe Teglbjærg, lancerede sit nye projekt Sitrekin i efteråret 2021 og udgav førstesinglen ‘Open Chest’, der gik nummer 1 på DR P6 Beat og fik international opmærksomhed.

Til efteråret giver hun sin eneste koncert i 2022 på Hotel Cecil, hvor hun, med band, vil spille numre fra hele karrieren – lige fra Kirstines egne Blue Foundation-favoritter i nye unikke versioner, til de danske sange fra albummet ‘Hamskifte’ (2013) og det helt nye Sitrekin-materiale – blandt andet førstesinglen ‘Open Chest’

Til koncerten vil man bl.a. kunne opleve Blue Foundation-sangen ‘Eyes on Fire’, som var med på soundtracket til den første Twilight-film, og i skrivende stund nærmer sig 100 millioner streams. Sangen har i år 15 års jubilæum og i den anledning har Kirstine skabt et helt nyt remake, svøbt i sin nye Sitrekin-lyd. Se Sitrekin spille ‘Eyes on Fire’ i denne video af Tine Bek Hansen. Videoen er filmet i foyeren på det historiske Hofteater i hjertet af København.

Sitrekin har de senere år turneret massivt i ind-og udland med succes-konceptet HUN SOLO. Hvis man skal tro GAFFA’s anmelder, er der lagt op til en magisk aften på Hotel Cecil: “Med en udødelig stoisk ro forberedte Kirstine guitar og pedaler, og kontrasten stod malet i rummet, da hendes karakteristiske skrøbelige stemme hilste ud mod et afventende publikum. En livagtig, støjende og forunderlig guitarintro lod sig forvandle til et mesterværk af en live-opførsel af Drømmenes Lyd. For en stund var hun Gordon, Knowles, Joplin og Patti i mageløs forening, mens musik og trolddom flød sammen“ – (Gaffa ***** 09.03.17)
Unik 12” vinyl.

“’Eyes on Fire’ og ‘Open Chest’ forbinder fortid og fremtid; ’Eyes on Fire’ er den sidste sang jeg udgav med Blue Foundation. ’Open Chest’ er min første udgivelse med Sitrekin og markerer en helt ny begyndelse” fortæller Sitrekin og fortsætter “‘Eyes on Fire’ har en voldsom tekst, som skal forstås metaforisk. Sangen er en ode til sund kvindelig vrede. Den handler om at tage sin plads og sætte de rette grænser. Om at udforske og udtrykke sin power og kende sit værd”.