Arrangementet er afholdt

Soccer Mommy (US)

Koncerten med Soccer Mommy den 6. juni er desværre udskudt.
Vi arbejder i øjeblikket på at finde en ny dato og vender tilbage hurtigst muligt med den nye dato samt yderligere information.

——————————
Soccer Mommys debutalbum ”Clean” blev kåret som årets album af The New York Times i 2018. Nu barsler den amerikanske indierocker med nye numre, som kan opleves live, når hun den 6. juni giver koncert i intime rammer på Hotel Cecil.

I disse år giver en række kvindelige musikere tiltrængt nyt blod til amerikansk alternativ rock. Et af de fremmeste navne er Sophie Allison alias Soccer Mommy, der i 2018 debuterede med det storroste album ”Clean”, som indtog førstepladsen, da The New York Times kårede årets bedste album.

Siden har den 22-årige sanger, sangskriver og guitarist turneret med Kacey Musgraves, Vampire Weekend og Wilco og optrådt på anerkendte festivaler som Coachella og Primavera Sound.

I september udkom hendes første nye nummer siden 2018 i form af den fængende ”Lucy”, og i november fulgte endnu et nyt track, “Yellow is the Color of her Eyes”.

Allison har tidligere gæstet Danmark, hvor hun har givet roste koncerter på Ideal Bar – Soundvenue skrev om hendes første koncert: ”Betagende Soccer Mommy demonstrerede stort potentiale”.

Nu vender hun tilbage til København, hvor Hotel Cecils intime sal udgør de perfekte rammer for hendes personlige og følsomme sangskrivning i grænselandet mellem slackerrock, folk og singer/songwriter.