Arrangementet er afholdt

Søn

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Søn den 27. marts, men det er lykkedes at finde en ny dato til koncerten, så Søn nu kommer til Hotel Cecil den 10. september 2021. Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til den nye koncert den 10. september 2021.

——————-
Søn, der udgiver nyt album den 9. oktober, kommer til Hotel Cecil den 27. marts 2021.

Søns debutalbum ‘Det Skandinaviske Design’ er et personligt portræt og en poetisk wrestlingkamp med tidstypiske normer og idealer. Sangene behandler alvorlige og komplekse emner, men altid på en nærværende og relaterbar måde. Og koncerterne har for vane at tilføre numrene helt nye dimensioner. Soundvenue gav albummet 5 stjerner og har udnævnt Søn som en af 2019’s 12 mest lovende nye navne.

“Vi VED ikke hvordan, den her aften kommer til at blive, men vi har på fornemmelsen, at det bliver en af de helt sitrende. Vi har så meget musik klar, der ligger og samler energi, og som alt sammen kommer til ar være udgivet inden den store aften i november, hvor det for alvor skal slippes løs. Derudover kommer vi selvfølgelig også til at dykke ned i gammelkendte bangers og ballader. Vi kan godt love, at vi kommer til at gøre noget særligt ud af den her.” – Søn