02.12.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 190 kr. (Inkl. gebyr)

Soon

Releasekoncert

Soon har skrevet sange for Goss, Phlake og Clara. Nu står den aarhusianske duo klar med debutalbummet og inviterer til releasekoncert på Hotel Cecil, hvor du kan opleve deres upbeat kærlighedspop den 2.december.

Soon – som består af vennerne August og Andreas – udgiver det kommende album på eget pladeselskab. Med ufiltreret sårbarhed og ild i øjnene skriver Soon sange om kærlighed, der efterlader selv den koldeste kyniker varm, dagdrømmende og håbefuld.

Efter succespunkter som to udsolgte koncerter i Pumpehuset, support for Phlake i Royal Arena og rotation på P3 har Soon-drengene har haft brug for at vende fokus indad og har brugt det seneste år på at færdiggøre debutalbummet. Albummet er nu klar og udkommer til efteråret inden den store releasekoncert på Hotel Cecil.

Soons sangskrivning har været svær at komme udenom. I 2021 var de blandt andet med til at skrive 3 x Ugens Uundgåelige på P3 – nemlig Goss’ ‘Mad Man’, Phlakes ‘Vendetta’ og Claras ‘Energies Don’t Lie’.

Soon tænder op for fredagshumøret, når de spiller deres debutalbum for allerførste gang d. 2. december. Feststemningen fortsætter til Cecil AM, som starter efter koncerten.