Arrangementet er afholdt

Søren Sko

Koncerten med Søren Sko er rykket til den 14. marts 2021, hvor den bliver afviklet som matinéekoncert kl. 16. Billetter købt til tidligere datoer er i den forbindelse gyldige til den nye dato den 24. januar.

————–

Søren Sko serverer for første gang sange på dansk på sin kommende EP, og den 24. januar kan du opleve de nye numre live på Hotel Cecil. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

I starten af 2020 udgiver Søren Sko EP’en ”Stærke som løver” – hans første sange på dansk. Og i april 2020 tager han på solo-tur med lydtroldmanden og keyboardspilleren Søren Møller som eneste backing.

Om den kommende koncert udtaler han:

”Turen samler sig om mine nye danske sange og mit efterhånden store bagkatalog af engelsksprogede solosange, der ikke har været ‘luftet’ længe. Der er også et par sange fra min deltagelse i ”Toppen af poppen” sidste år, som fortjener at blive fortolket live! Jeg har lyst til at fortælle noget mere, både i mit musikalske udtryk og historierne bag mine sange”.

Om de nye sange siger han:

”For første gang i min karriere er det ordene, der er kommet før musikken – det har jeg aldrig prøvet før. Da jeg, sammen med min producer, lavede råskitsen til en af mine nye sange, ‘I al elskværdighed’, var jeg lige ved at græde, fordi musikken ramte ordene og virkelig løftede dem. Havde jeg bare læst teksten op, ville det slet ikke have haft samme effekt”.

”At skrive og synge på dansk har også haft en effekt på mine gamle engelske sange, og måden, jeg fortæller de sange på, har nu en helt anden intensitet! De er nyopfundne, og som sanger er det skønt at udfordre sig selv”.