Arrangementet er afholdt

Søren Sko

Søren Sko serverer for første gang sange på dansk med EP’en “I Al Elskværdighed”, og den 23. januar 2022 kan du opleve sangskriveren på Hotel Cecil. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

Søren Sko tager på solo-tur med lydtroldmanden og keyboardspilleren Søren Møller som eneste backing. Om den kommende koncert udtaler han:
”Turen samler sig om mine nye danske sange og mit efterhånden store bagkatalog af engelsksprogede solosange, der ikke har været ‘luftet’ længe. Der er også et par sange fra min deltagelse i ”Toppen af poppen” sidste år, som fortjener at blive fortolket live! Jeg har lyst til at fortælle noget mere, både i mit musikalske udtryk og historierne bag mine sange”.

Om de nye sange siger han:
”For første gang i min karriere er det ordene, der er kommet før musikken – det har jeg aldrig prøvet før. Da jeg, sammen med min producer, lavede råskitsen til en af mine nye sange, ‘I al elskværdighed’, var jeg lige ved at græde, fordi musikken ramte ordene og virkelig løftede dem. Havde jeg bare læst teksten op, ville det slet ikke have haft samme effekt”.

”At skrive og synge på dansk har også haft en effekt på mine gamle engelske sange, og måden, jeg fortæller de sange på, har nu en helt anden intensitet! De er nyopfundne, og som sanger er det skønt at udfordre sig selv”.