Arrangementet er afholdt

Stella Donnelly (AUS)

Support: Banjo Lucia

Stella Donnelly byder på solbeskinnet og raffineret indierock tilsat sylespids humor, når hun spiller koncert på Hotel Cecil i København d. 22/11 med et nyt anmelderrost album i tourkufferten. 

Stella Donnelly slog sit navn fast med sangen “Boys Will Be Boys” i 2017, der omhandlede et overfald på hendes veninde, og som for alvor gik i kødet på efterspillet, der var præget af en række samfundsproblematikker.

Mens den walisisk-australske sangskrivers sange lyder charmerende med sine drømmende guitarkaskader og charmerende vokalmelodier, bider hun fra sig i sine tekster, der er lige dele ætsende satirisk humor og tankevækkende alvor.

Siden fulgte det anmelderroste debutalbum ‘Beware Of The Dogs’ fra 2019, hvor hun samme år spillede en pakket koncert foran et fortryllet publikum på Roskilde Festival.

Nu er hun aktuel med albummet ‘Flood’, der, hvor hun udforsker nye musikalske territorier og som allerede har fået ros fra internationale musikmedier som Pitchfork, The Guardian og NME. Til efteråret optræder hun på Hotel Cecil, hvor du kan se frem til opleve skarptskåret storytelling båret på vingerne af indtagende indiefolk melodier.