Arrangementet er afholdt

Still Corners (UK)

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Still Corners den 16. oktober 2021, men det er lykkedes at finde en ny dato til koncerten, så Still Corners nu kommer til Hotel Cecil den 10. april 2022. Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til koncerten den 10. april 2022.

———————————-

Med et nyt album i bagagen kan Still Corners’ atmosfæriske dreampop opleves på Hotel Cecil til foråret 2022. 

Den britiske duo udgav senest albummet, “The Last Exit”, der følger op på “Slow Air”, der bl.a. bragte dem forbi Loppen. Arbejdet med det nye album, der fortsætter i bandets spor med deres karakteristiske mørke kærlighedssange, elegant leveret i et luftige, organisk lydbillede, blev som så meget andet, bremset i processen på grund af pandemien. Det gav dog blot bandet mulighed for at tilgå arbejdet med albummet på en ny måde.

Forsangeren Tessa Murray uddyber:
“There’s always something at the end of the road and for us it was this album. Our plans were put on hold – an album set for release, tours, video shoots, travel. We’d been touring nonstop for years, but we were forced to pause everything. We thought the album was finished but with the crisis found new inspiration and started writing again.”

Den 10. april 2022 gæster duoen Hotel Cecil til en særlig aften i de intime rammer.