24.11.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 300 kr. (Eks. gebyr)

Stine Bramsen

Stine Bramsen er tilbage som soloartist og spiller sange fra sit kommende nye album på Hotel Cecil den 24. november

Stine Bramsen skifter igen tilværelsen i Alphabeat ud med sin solokarriere, når hun giver en eksklusiv koncert på Hotel Cecil og præsenterer sangene fra sit kommende soloalbum.

Den danske sangerinde har netop udgivet ’What I Want You To Do’, der er første soloudspil fra Stine Bramsen i mere end 3 år. Sangen er mere organisk og energisk, end hvad man tidligere har hørt fra Bramsen. Sangen rummer en håndspillet, rå live-energi, hvor det grimme, ærlige og passionerede har fået mere plads end tidligere.

’What I Want You To Do’ er skrevet og produceret sammen med Emil Falk (Hugo Helmig, Benjamin Hav, Lukas Graham m.fl.). De to mødtes i forbindelse med arbejdet omkring Alphabeats comeback-album, og ville egentlig bare lige teste om de kunne skrive en god sang sammen, hvilket blev til 8 sange på bare to uger. Deres idé om at gøre tingene enkle og energiske viste sig at fungere helt fantastisk.

Stine Bramsen udtaler:
’Sangen handler om at blive rusket igennem, genfinde kontakten med sin indre vildskab og mærke adrenalinen pumpe i blodet igen. Den trang har aldrig været stærkere i min krop end da jeg skrev alt den her nye musik. Dels fordi jeg står et sted i livet, hvor små børn og voksenpligter fylder en del, men også fordi Corona satte en stopper for det jeg elsker mest: AT SPILLE LIVE. Det er også derfor, jeg har valgt at spille mange af de nye sange live, inden de udkommer.’

Netop livekoncerter bliver helt centralt for Stine dette efterår. I september og oktober spiller hun de sidste koncerter sammen med Alphabeat, inden de holder en lang pause. Stine spiller videre på egen hånd og giver i den forbindelse en af kun to danske koncerter på Hotel Cecil i november.

Det bliver ret grænseoverskridende at spille så mange nye sange for mit publikum, men jeg har brug for at mærke sangene live og at spille sammen med mit nye vilde band. Jeg trænger til at bryde mine egne vaner og ikke gøre alting så “safe”, så nu stiller jeg mig op og spiller en masse nye sange for publikum. Hvis de holder det ud, så skal de nok få en håndfuld af dem de kender også. Så må vi se hvordan det går.’