16.02.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 180 kr. (Eks. gebyr)

Svaneborg Kardyb

Drømmende melodier møder elektroniske grooves, når den danske jazzduo Svaneborg Kardyb giver koncert på Hotel Cecil den 16. februar.

I foråret spillede duoen Svaneborg Kardyb to udsolgte koncerter på Hotel Cecil. Til februar er de tilbage på Hotel Cecil med deres minimalistiske blanding af elektronisk og akustisk lyd, hvor fængende melodier møder nordiske stemninger i et drømmende og groovy univers.

Efter udgivelsen af duoens debutalbum, Knob, i foråret 2019 fulgte et hæsblæsende år med massiv opmærksomhed og anmelderroste koncerter i både ind- og udland. Duoen gjorde sig bemærket ved Danish Music Awards Jazz 2019 ved både at modtage prisen for Årets Nye Talent og Årets Danske Jazzkomponist, for deres ‘meditative grooves, deres naturlige tilgang til melodi og den udsøgte interaktion imellem dem.’

I efteråret 2020 udgav duoen opfølgeren, Haven, som en hyldest til naturen. De har forsøgt at indfange stemninger fra naturen ved blandt andet at bruge deres bedsteforældres sønderjyske og nordjyske stemmer, ligesom de har brugt lyden af et drømmende vindspil i en kolonihave.