21.02.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 150 kr. (Eks. gebyr)
Siddepladser

Svaneborg Kardyb

Koncerten med Svaneborg Kardyb er flyttet til den 14. marts 2021. Billetter til den oprindelige dato den 21. februar er også gældende til den nye dato.

——————–——————–——————–——————–

Svaneborg Kardyb, vinder af DMA Jazz 2019 for Årets Nye Danske Jazznavn og Årets Danske Jazzkomponist, kommer forbi Hotel Cecil den 21. februar. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

De to århusianske musikeres debutalbum “Knob” fra 2019 er nytænkende dansk jazz spillet på trommer, synthesizer og Würlitzer elklaver. Det er minimalistisk musik med et luftigt, sfærisk udtryk, hvor elektronisk og akustisk lyd forenes, og hvor fængende melodier møder nordiske stemninger. Deres debutalbum blev udnævnt til ugens album på P8 JAZZ, ligesom Svaneborg Kardyb vandt i april JazzDanmarks landsdækkende konkurrence for unge jazzmusikere – Jazzkonkurrencen 2019 med ordene:
“Svaneborg Kardyb leverer smukke melodier, organiske overgange med en elektronisk vibe og en afdæmpet coolness. De præsenter os modigt for en minimalisme med et klart kunstnerisk overskud med et fantastisk og organisk groove og sammenspil, som var både elastisk og dynamisk.”