23.05.2023
Kl 21:00
Dørene åbner kl 20:00
Pris: 295 kr. (Inkl. gebyr)
Siddepladser

T.J. Miller (US)

The Gentle Giant

Den amerikanske komiker og skuespiller T.J. Miller (Sillicon Valley, Deadpool m.fl.) kommer til Hotel Cecil i København den 23. maj 2023 med sit nye comedyshow The Gentle Giant.

I mere end et årti har amerikanske T.J. Miller etableret sig som et af de stærkeste navne på den amerikanske comedy-scene. Den driftige komiker har lavet comedy-specials som No Real Reason på Comedy Central, Meticulously Ridiculous på HBO og været gæst i de største amerikanske talkshows som Jimmy Kimmel, Conan, James Corden, David Letterman m.f.l.

Som skuespiller er Miller nok bedst kendt som den nævenyttige Erlich Bachman i serien Silicon Valley, mens han også har spillet markante roller i film som Deadpool 1 & 2, Get Him To The Greek, Cloverfield, Ready Player One og lagt stemme til Family Guy, How To Train Your Dragon, ICE AGE og F Is For Family.

T.J Millers besøg på Hotel Cecil i 2022 blev desværre aflyst som følge af pandemien, så det er en stor fornøjelse endelig at få besøg af komikeren, som denne gang optræder med sit nye comedyshow The Gentle Giant.