Arrangementet er afholdt

Tachys

Support: Findlay Brown

Tachys, der består af Tobias Wilner (Blue Foundation) og Jonas Bjerre (Mew), kommer til Hotel Cecil den 10. juni.

Den danske duo udgav sidste år tre singler, der for deres ambitiøse lydlandskab høstede store roser i både ind- og udland, bla med omtaler hos “Under The Radar” og “Brooklyn Vegan” og radiospilletid hos både BBC og i A-rotation på P6. Den 13. maj udkom deres debut album og den kommende koncert på Hotel Cecil er blandt bandets allerførste live koncerter.

Tobias Wilner (Blue Foundation) og Jonas Bjerre (Mew) har siden deres tidlige teenageår arbejdet sammen i forskellige musikalske konstellationer. Tidligst med bandet Chien Orange i 90’erne, der foruden Bjerre og Wilner bestod af medlemmer fra det, der senere skulle blive til Mew. Bjerre og Wilners musikprojekter har dog altid været midlertidige, periodevise størrelser, og de har derfor aldrig tidligere præsenteret et helstøbt fællesprojekt for omverdenen – før nu.

Tachys er lige dele pop og eksperimentation. Ovenpå et hav af instrumenter, elektroniske teksturer og nostalgiske guitarer føres sangene frem af Tobias Wilner og Jonas Bjerres velkendte lyse vokal, catchy melodier og en skubbende synthesizer-bas. Koncerten vil blive akkompagneret af visuals skabt af bandet selv.