02.07.2021
Kl 21:00
Dørene åbner kl 20:00
Pris: 170 kr. (Eks. gebyr)

Takykardia

Takykardia er et af de mest spændende navne, der er dukket op på den danske musikscene de senere år. De er pop-smede, der med sikker tæft kombinerer elementer fra trip-hop, alternativ r’n’b, UK jazz, dream-pop og sågar 90’er-dance, hvilket kan høres på deres anmelderroste debut-album ‘Better’ (produceret af Anders Boll, Ganger, Lowly m.fl. ), hvor Soundvenue kvitterede med 5 stjerner og ordene:
“Takykardias progressive popmusik er både vidunderligt vellydende og emotionelt slagkraftig.”

Som live-act er Takykardia ganske særlige: Med Luna Matz’s baggrund indenfor dans og performancekunst skaber Takykardia spektakulære, koreograferede koncerter, som er visuelle overflødighedshorn, og hvor frontkvinden interagerer med publikum som et funklende, flamboyant og nærværende popidol. Det er et aspekt, som er blevet behørigt bemærket i den danske musikpresse, hvor bl.a. Soundvenue, Undertoner og Regnsky fremhævede Takykardias koncert på SPOT Festival i 2019 som en af festivalens bedste det år. Bands of Tomorrow kvitterede med 5/5 stjerner for bandets release-koncert på Xenon, København i november:
“Takykardia leverede en magtdemonstration af en koncert – visuelt såvel som lydmæssigt – og er et band, der skal og må opleves live.”

Det bliver der nu heldigvis igen mulighed for, når det fremadstormende band kommer til Hotel Cecil den 2. juli som del af Copenhagen Jazz Festival.