Arrangementet er afholdt

Tambourhinoceros Presents

m. School Of X, Communions, Annsofie Salomon, Palace Winter, Lucky Lo

I henhold til myndighedernes retningslinjer er det desværre ikke muligt at afholde Tambourhinoceros Presents den 10. december 2021, men det er lykkedes at finde en ny dato, der bliver den 18. maj 2022.

Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til den 18. maj 2022.

Vi forbeholder os retten til at ændre i programmet.

————————————————–

Tambourhinoceros præsenterer fem bands, og DJs på en aften i musikkens og fællesskabets tegn på Hotel Cecil i København. School of X, Annsofie Salomon, Communions, Palace Winter og Lucky Lo er på programmet.

Gennem de forgangne 11 år har vi hos Tambourhinoceros været hjem for mange af Danmarks elskede indiebands. Artister såsom Treefight for Sunlight og CTM begyndte hos os, August Rosenbaum og Efterklang er også passeret gennem på deres rejse, og i de seneste år har vi udgivet musik med Molina, Communions, School of X, Palace Winter, Cancer og mange flere.

Efter at Covid lagde en dæmper på vores planer om et storslået 10-års jubilæum, inviterer vi nu til en fejring af musikken på Hotel Cecil d. 10. december.

Fem bands indtager hovedscenen, mens den musikfyldte aften vil blive rundet af med et DJ line-up, når vi bevæger os ind i de sene Hotel Cecil AM-timer.

Tambourhinoceros inviterer alle til at være med til vores eksplosive og intime fejring af de gode bands.