10.12.2021
Kl 18:30
Dørene åbner kl 17:30
Pris: 80 kr. (Eks. gebyr)

Tambourhinoceros Presents

m. Communions, Annesofie Salomon, Palace Winter

Tambourhinoceros præsenterer fem bands, og DJs på en aften i musikkens og fællesskabets tegn på Hotel Cecil i København. Annsofie Salomon, Communions og Palace Winter er de første navne på plakaten.

Gennem de forgangne 11 år har vi hos Tambourhinoceros været hjem for mange af Danmarks elskede indiebands. Artister såsom Treefight for Sunlight og CTM begyndte hos os, August Rosenbaum og Efterklang er også passeret gennem på deres rejse, og i de seneste år har vi udgivet musik med Molina, Communions, School of X, Palace Winter, Cancer og mange flere.

Efter at Covid lagde en dæmper på vores planer om et storslået 10-års jubilæum, inviterer vi nu til en fejring af musikken på Hotel Cecil d. 10. december.

Fem bands indtager hovedscenen, mens den musikfyldte aften vil blive rundet af med et DJ line-up, når vi bevæger os ind i de sene Hotel Cecil AM-timer.

Tambourhinoceros-artisterne, Annsofie Salomon, Communions og Palace Winter, er de første tre navne på plakaten, mens resten af plakaten vil blive offentliggjort snart.

Annsofie Salomon udgav sin debut-EP ‘Only Space and Time Can Tell How to Breathe in an Ocean Shell’ i juni, Communions udgav deres andet album ‘Pure Fabrication’ i april, og Palace Winter udgav deres tredje album ‘…Keep Dreaming, Buddy’ i oktober 2020.

Tambourhinoceros inviterer alle til at være med til vores eksplosive og intime fejring af de gode bands.