Arrangementet er afholdt

Teitur

Ekstrakoncert #3 - support: Griffin House

Teitur har netop udgivet sit nye album “I Want To Be Kind”og med en række allerede udsolgte kirke-koncerter i efteråret vender Teitur tilbage til spillestedets vante rammer, når han kommer til Hotel Cecil i København til februar. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

“I Want To Be Kind” udkommer næsten 5 år efter Story Music (2013). I mellemtiden har Teitur bl.a. skrevet og indspillet klassisk musik med vidunderbarnet Nico Muhly, været taler til Ted Talks i Vancouver og turneret i Sydamerika. Albummet ‘I Want To Be Kind’ er indspillet i samarbejde med producer Thomas Bartlett (Sufjan Stevens, The National, Glen Hansard, Martha Wainwright etc.). Albummet kredser om  det at finde sin ro, sit hjem. Om at finde lykken og at nyde de små ting i livet. Med lyden fra en færøsk lykkelig mand midt i New York, hvor albummet er indspillet.

Den færøsk fødte Teitur Lassen er ved at være en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to danske Grammy, over 1000 koncerter og 8. studiealbums i bagagen har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Teitur debuterede i 2003 med klassikeren ’Poetry & Aeroplanes’. Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget, og “I Want To Be Kind” er ingen undtagelse.

Support: Griffin House

Med 15 års musikalsk karriere i rygsækken, har Griffen House tourneret med blandt andre John Mellencamp, The Cranberries, Josh Ritter, Mat Kearny og Brett Dennen.
Han er en vaskeægte omrejsende trubadur og historiefortæller og spiller årligt omtrent 100 koncerter i USA som headliner. House’s 13 albumudgivelse “Imaginary Friend” udkommer i begyndelsen af 2019.

Andre datoer

  • 24.02 | Teitur Udsolgt